Dideli lukštenti anakardžiai
Lazdynų riešutuose gausu mineralų ir vitaminų, juose gausu širdžiai naudingų riebalų rūgščių. Lazdyno riešutuose nėra cholesterolio, todėl jie itin naudingi širdžiai, ypač tiems, kurie laikosi mažo kaloringumo ar daug baltymų turinčios dietos. Be to, šiuose riešutuose yra daug vario ir jie yra puikus cinko šaltinis.
Sudedamosios dalys.
Maistinė vertė 100 g produkto: Riebalai: 577 kcal, riebalai 43,9 g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys 7,8 g, angliavandeniai 26,9 g, iš jų cukrūs 5,9 g, baltymai 18,2 g, druska 0,03 g.
Pagaminta Ispanijoje
Kilmės šalis Vietnamas
Taip pat žr. riešutų mišinys,
4 priežastys, kodėl verta rinktis anakardžius
- anakardžiuose gausu sveikų riebalų rūgščių, ypač mononesočiųjų riebalų rūgščių, pvz., oleino rūgšties.
- anakardžių riešutai yra geras skaidulinių medžiagų šaltinis.
- anakardžiuose yra antioksidantų, pavyzdžiui, vitamino E ir polifenolių.
- anakardžių riešutuose yra daug svarbiausių vitaminų ir mineralų, įskaitant B grupės vitaminus, magnį, cinką ir seleną.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.