Džiovinti kivių griežinėliai
Kiviuose gausu folio rūgšties, kalio, chromo ir vitamino E, nemažai magnio, fosforo ir kalcio.
Sudedamosios dalys: kiviai, cukrus, E330, E133, E102, konservantas (E223) (sulfitas).
Maistinė vertė 100 g produkto: 1548 kJ, riebalai 0 g, angliavandeniai 92 g, iš jų cukrus 67 g, baltymai <1 g, natris 240 mg. Sudėtyje yra sulfitų.
Sulaikytas kuilitas, puhtas ir jahedas kohas.
Pagaminta Ispanijoje
Kilmės šalis Tailandas
5 priežastys, kodėl kivius naudinga valgyti:
- Kiviuose taip pat yra kalio, skaidulų, vitaminų A ir E bei antioksidantų.
- Kiviuose yra aktinidino, kuris žinomas kaip virškinimo fermentas.
- Kiviuose yra antioksidantų, kurie padeda neutralizuoti laisvuosius radikalus organizme ir apsaugoti ląsteles nuo pažeidimų.
- Kiviuose yra kalio, kuris svarbus širdies sveikatai.
- Džiovintuose kiviuose yra mažai kalorijų ir palyginti daug skaidulinių medžiagų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.