Lukštenti graikiniai riešutai
Didelė maistinė vertė, daug aliejaus (daugiau kaip 50 %), graikiniai riešutai turi daug mineralinių medžiagų (kalio, kalcio, fosforo) ir nesočiųjų riebalų rūgščių. Ypatinga šių riešutų savybė – didelis vitamino E kiekis. Vitaminas E aktyviai kovoja su senėjimu, atjaunindamas imuninę sistemą. Pagal vitamino C kiekį graikiniai riešutai prilygsta citrusiniams vaisiams.
Sudėtis: skaldyti graikiniai riešutai
100 g produkto maistinė vertė: 667 kJ, riebalų 66,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 5 g, angliavandenių 13,3 g, iš jų cukrų 3,3 g, baltymų 16,7 g. Maistingumo informacija 100 g produkto.
Saikingas kuilių kiekis, puhtas ir jahedas kohas.
Pagaminta Ispanijoje
Kilmės šalis JAV
Taip pat žr. migdolai
3 priežastys, kodėl graikiniai riešutai yra geri:
- Riešutuose yra sveikų riebalų, tokių kaip: mononesočiųjų riebalų rūgščių, oleino rūgšties ir polinesočiųjų riebalų rūgščių, tokių kaip alfa-linoleno rūgštis (omega-3 riebalų rūgštis).
- Graikiniuose riešutuose gausu antioksidantų, pavyzdžiui, vitamino E ir polifenolių.
- Graikiniai riešutai yra puikus daugelio svarbiausių maistinių medžiagų, įskaitant baltymus, ląstelieną, vitaminus ir mineralus, šaltinis. Pavyzdžiui, jie yra geras vario, mangano ir magnio šaltinis.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.