Dideli lukštenti migdolai
Migdoluose yra organizmui reikalingų baltymų, riebalų ir angliavandenių. Migdoluose yra daug fosforo, todėl jie padeda išlaikyti sveikus dantis ir kaulus. Migdoluose gausu skaidulų, todėl jie gerina virškinimą. Suvalgydami apie 20 migdolų per dieną, gausite trečdalį organizmui reikalingo vitamino E ir visą dieną reikalingo B grupės vitamino.
Sudėtis: migdolai
Maistinė vertė 100 g produkto: Riebalai: 587kJ, riebalai 50g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys 3,8g, angliavandeniai 9g, iš jų cukrūs 4,4g, baltymai 21,2g.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Pagaminta Ispanijoje
Kilmės šalis JAV
Taip pat žr.: anakardžiai
6 svarios priežastys, kodėl verta rinktis migdolus :
- Migdolai yra puikus sveikų nesočiųjų riebalų, įskaitant mononesočiąsias ir polinesočiąsias riebalų rūgštis, šaltinis.
- Palyginti su kitais riešutais, migdoluose yra palyginti daug baltymų.
- Migdoluose gausu pagrindinių maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminas E, magnis, manganas ir varis.
- Migdoluose yra antioksidantų, pavyzdžiui, flavonoidų, fenolinių junginių ir vitamino E.
- Migdoluose esančių baltymų, skaidulų ir sveikųjų riebalų derinys gali padidinti sotumo jausmą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.