Skrudinimas: pagal tūrį
Rūgštingumas: nedidelis
Užpildas: vidutinis
Apdorojimas: plautas
Auginimo aukštis: 600-1100 metrų virš jūros lygio.
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Derlius: spalio – sausio mėn.
Skonis: šokoladas, tabakas.
SCA įvertinimas: 83
Ši kava iš Dominikos Respublikos Barahonos regiono laikoma geriausia gurmaniška kava šalyje dėl savo kūno formos, švelnaus rūgštingumo, sodraus aromato ir žemės skonio.
Karibų jūros pietvakariuose 2 600 ūkininkų augina kavą 12 000 hektarų plote. Itin įvairus salos mikroklimatas, reljefas ir nuolatinė drėgmė sudaro sąlygas auginti kavą beveik ištisus metus. Didelė dalis kavos auginama ekologiškai, tačiau daugelis ūkių nėra oficialiai sertifikuoti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.