Kepimas: vidutinis
Rūgštingumas: vidutinis
Įdaras: stiprus
Augimo aukštis: 1200-1350 m virš jūros lygio.
Apdorojimas: nuplautas
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Derlius: gruodžio – kovo mėn.
Degustacijos pastabos: SKONIS: ODA, PRIESKONIAI, JUODASIS ŠOKOLADAS
SCA įvertinimas: 79,00
Indija garsėja geriausiomis „Robusta” kavos savybėmis, kuri sudaro 60 % visos kavos gamybos. Dauguma auginimo plotų yra vakariniuose pakrantės regionuose – Karnatakoje, Keraloje ir Tamil Nadu.
Ši „Indian Cherry Robusta” yra aukštos kokybės ir ne pernelyg dominuojanti kava. Ji idealiai tinka espreso kavos mišiniams. Tačiau skrudinta atskirai ji taip pat garantuoja malonų intensyvų skonį. Dėl didelio aliejaus kiekio ši „Indian Cherry” kava suteikia malonią ir stabilią grietinėlę. Indiška kava iš prigimties yra daug mažiau rūgšti nei Centrinės ir Pietų Amerikos kavos. Todėl ši kava yra skanesnė, ypač jautraus skrandžio kavos mėgėjams.
Tai aukštos kokybės „Robusta” su didelėmis pupelėmis (aukštos kokybės „Cherry AA”, neplautos).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.