Kepimas: vidutinis
Rūgštingumas: vidutinis
Įdaras: sodrus
Apdorojimas: plautas
Aukštis: 1800 m virš jūros lygio.
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Spalio-vasario mėn.
Skonio natos: juodieji serbentai, avietės, apelsinmedis
SCA įvertinimas: 88.00
Kenya AA garsėja sodriu sodrumu, ryškiu rūgštingumu ir intensyviu gėlių aromatu su tropinių vaisių, uogų ir vyno užuominomis. Jis puikiai tinka prie saldžių kepinių, nes jo vaisių natos puikiai dera su saldžiais pyragaičiais arba, pavyzdžiui, su stipraus skonio kietuoju sūriu.
Kenijos AA kavos pupelės auginamos daugiau kaip 1700 m aukštyje virš jūros lygio ir yra vienos geriausių kavos pupelių pasaulyje. Dideliame aukštyje augalai auga lėčiau, todėl daugiau laiko pasisavinamos maistingosios medžiagos, o vaisiai ilgiau noksta ir išryškina skonį.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.