Gvatemaloje esantis Antigvos slėnis vertinamas dėl 100 metų senumo ūkių, maistingųjų medžiagų turtingo vulkaninės kilmės dirvožemio ir kokybiškos kavos. Klimato požiūriu įvairus regionas – gausūs krituliai, didelis aukštis virš jūros lygio, nuolatinis 65 % drėgnumas – idealiai tinka kavai auginti, todėl tai yra didžiausia Gvatemalos pramonės šaka. Jos kava garsėja kaip saldus gėrimas, pasižymintis turtingesniu nei vidutinis kūnu ir sodriu šokolado skoniu.
Skrudinimas: vidutinis
Rūgštingumas: ryškus
Auginimo aukštis 1300-2000 m virš jūros lygio.
Apdorojimas: drėgnas apdorojimas, džiovinta saulėje
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Derlius: gruodžio-balandžio mėn.
Skonis: kakava, švelnus aštrumas, karamelė, riešutai.
SCA įvertinimas: 83
Taip pat žr: Nikaragva Maragojpe
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.