Kepimas: tamsesnis
Rūgštingumas: lengvas
Įdaras: lengvas
Augimo aukštis: daugiau kaip 1000 metrų virš jūros lygio.
Apdorojimas: – Kurortas: Kofeino šalinimo procesas: šveicariškas kofeino šalinimo procesas.
Skonio natos: obuolių, karamelės, citrinų.
SCA įvertinimas: 81.50
SWD: šveicariško vandens be kofeino procesas
Kolumbijos kavos be kofeino puodelis paprastai būna saldus, šokolado ir karamelės kreminis skonis, kuriam būdingi lengvai rūgštūs, bet švelnūs citrinų ir obuolių tonai. Ši kava tinka tiems, kurie nori sumažinti kofeino kiekį, bet mėgsta kavos skonį. Kava be kofeino galima mėgautis bet kuriuo paros metu, net vėlai vakare, neprarandant miego naktį.
Šveicariško vandens proceso metodas yra natūraliausia kofeino išgavimo technologija, todėl kavos pupelės išsaugo joms būdingą skonį.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.